Categorie archief: Agenda

24 februari 2018 – Kaarslichtconcert voor KIOZK te Oostzaan

Op zaterdag 24 februari speelt het Ensemble Mihai Scarlat voor de stichting KIOZK (Kaarslichtconcerten in de Oostzaanse Kerk) in de Grote Kerk, Kerkbuurt 12, 1511 BD Oostzaan.

Datum/Tijd
za 24-02-2018
20:00 uur

Locatie
Grote Kerk Oostzaan
Kerkbuurt 12
1511 BD Oostzaan

In 2005 heeft Mihai Scarlat het Ensemble Mihai Scarlat opgericht. Een ensemble dat Balkanmuziek ten gehore brengt. Laat u meeslepen door de weemoedige Doina’s, dans op de vrolijke Sirba’s en Hora’s en laat u verrassen door de onregelmatige maatsoorten van de Geampara. De meeslepende, ontroerende en vaak virtuoze liederen, staan telkens weer garant voor een enthousiaste reactie van het publiek. Het ensemble bestaat uit professionele instrumentalisten, die op geheel eigen wijze deze muziek uitvoeren. Er zijn meerdere traditionele (Roemeense) instrumenten vertegenwoordigd zoals: Panfluit (Nai), Taragot, cimbaal en Trompetviool (vioara cu goarna).

Prijs: € 18.00

Koop tickets hier.

4 Maart 2018 – EMS in MCO gebouw Hilversum

orkest-breed-met-dansers
Dit jaar met medewerking van de jeugdige dansers van: Roots-Youth Folk Company
http://www.roots-folkcompany.com

 De Roots-Youth Folk Company is een dansgezelschap van jonge getalenteerde dansers vanaf 14 jaar. Het legt zich toe op folkloristische theaterdans die ze met jeugdig, fris elan aan u presenteren.
Mihai Scarlat, componist en orkestleider van het EMS heeft speciaal voor dit optreden een Roemeense dans gecomponeerd.

Aanvang 14.30
MCO Gebouw, Studio 1

Heuvellaan 33
1218 JI Hilversum

Reserveren:
http://www.mcogebouw.nl/agenda