Vrienden

Beste muziekliefhebbers,

Al sinds het begin van ons bestaan, is het EMS afhankelijk van de steun van onze vaste luisteraars. Om nu het voortbestaan van dit unieke orkest een breder draagvlak te geven hebben wij een vrienden/begunstigers groep opgericht. Uiteraard hopen wij dat velen ons zullen steunen zodat het EMS u in de toekomst kan laten genieten van de prachtige muziek uit Roemenië en de betoverend mooie arrangementen van artistiek leider en dirigent Mihai Scarlat.

Als vriend/vriendin wordt u op de hoogte gehouden van activiteiten, wordt u de eerste mogelijkheid geboden om kaarten te reserveren en ontvangt u koring op de concertkaartjes. Daarnaast ontvangt u een nieuwsbrief waarin u op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste ontwikkelingen binnen het EMS, concerten en de agenda.
Tevens krijgt u dan informatie over andere activiteiten van onze ensemble leden.

Wij hopen dat u dit initiatief wilt steunen, zodat iedereen, musici en publiek, ook in de toekomst nog veel muzikaal plezier kan beleven. Ieder lid van deze groep doneert jaarlijks een bedrag van minimaal €25,-. Ieder jaar kan besloten worden deze donatie te herhalen of de donatie stop te zetten.

U kunt zich aanmelden of meer informatie aanvragen over de vrienden/begunstigers door een email te sturen naar: info@ensemblemihaiscarlat.nl

Wij danken u voor uw steun!

Het bestuur,

Frans van der Weerdt, voorzitter
Huub Philippens, penningmeester / vice voorzitter
Marlies de Roos, secretaris

Rob Zwueste, concertmeester
Mihai Scarlat, dirigent en artistiek leider

49_Ensemble_Mihai_Scarlat_sc-
Foto: Vincent Kos ©