En het dak ging er af!

Wat een enorm feest was het gisteren in Oostzaan! Toen de eerste klanken van de muziek van het EMS klonken leek het publiek nog iets onwennig, maar aan het einde van deze eerste fantastische solo op klarinet, was iedereen om! Het swingen begon. Mensen genoten zichtbaar en bewogen mee op de muziek.

Onderstaand artikel is ter aankondiging geplaatst in de krant. Het EMS speelde om geld in te zamelen voor het vervangen van het Dak van de Grote kerk. Zoals de titel zegt: Mihai Scarlat moet zorgen dat het dak eraf gaat! En dat is gelukt! Wat een warm publiek! Ook het orkest heeft met volle teugen kunnen genieten van deze bijzondere avond.

Na afloop hebben we veel leuke en mooie reacties gehad. Veelal ook van mensen die nog niet eerder van ons gehoord hadden en blij verrast waren. Eén ding is zeker, wij zien velen weer terug op onze volgende concerten!

Concert Oostzaan artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 7 =